A nyári kalapokról
2012. augusztus 15. írta: Ozmonda

A nyári kalapokról

Bejegyzés alcíme...

A nyári kalapokról

 

A forró nyári napokon igazán jól jön egy szép kalap, leginkább egy szép szalmakalap. Pár éve már több fazonban is hozzá lehet jutni, akár nálunk is.

Legyen az nagyobb, vagy kisebb karimájú, biztosan jól fog jönni a napsütésben. Egy nagyobb karimájú kalappal dámás, egy kisebbel pedig, laza, szexis, bohém nővé varázsolhatjuk magunkat. Válasszunk olyat, ami könnyű vászonból, szalmából, csipkéből készült. Hiszen léteznek belőlük nagyon divatos fazonok, melyek nemcsak jól védenek a napsütéstől, de kiválóan szellőznek is.  Az erősebb, vastagabb anyagok inkább a hűvösebb napokra ajánlhatóak, mert kimelegedhet a fej a kánikulában.

Plázskalap is válsztható több féle színben. Lehet az kék, sárga, vagy éppen harsány rózsaszín! Mindenképpen olyan színt érdemes válsztani, ami illik a már meglévő darabokhoz, mint például a fürdőruha, vagy a legtöbb nyári összeállítás. Egy olyan darabot, ami illik a személyiséghez is, mert nemcsak a strandonfog  jó szolgálatot tenni.

A széles karimájú kalapokat inkább nőies ruhákkal érdemes viselni, mint például egy szép spagettipántos maxiruhával, vagy egy romantikus nyári szettel.

A tok, vagy a keskeny karimás kalapok terén már szabadabban lehet válogatni, hiszen ugyanolyan jól mutathat egy szép nyári ruhával is, mint, akár egy sportosabb összeállítással is. Egy sima farmer-pólós összeállításhoz a férfifazonokat javasoljuk, olyat mint a trilby, vagy a fedora, mely különösen jól jöhet, hiszen nagyon sokat hozzátesz a megjelenéshez.

Szerezzen be egy sikkes darabot és viselje nyugodtan úgy az esti sétáig a parton, parkban, mint a nyaraláson,  vagy bárhol kedve tartja. Mostantól alap darab a kalap!




 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr234712249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása