Kalapok, korok, mozik - Miss Fisher rejtélyes esetei, megint
2017. január 07. írta: Ozmonda

Kalapok, korok, mozik - Miss Fisher rejtélyes esetei, megint

 

A legújabb kedvencünk!

 

A csodálatos miss Phryne Fisher és az ő fantasztikus ruhatára, valamint a hozzájuk tartozó kalapok. Tervezőjük Marion Boyce, akinek a munkáit ismerhetjük az Álomgyári feleség, a Krokodil Dundee filmekből is. Ihletet persze több helyről vettek, saját bevallásuk szerint. Marion gyűjti a korabeli ruhákat a 20-as, 30-as évekből, de járták a vintage üzleteket, és böngészték az Ebay oldalait is.

kalap-fotel-miss phryne fisher-ozmonda.jpg

A filmet Kerry Greenwood regényeiből adaptálták, epizódonként 1 millió dolláros költségvetéssel. A sorozat második évadja is elkészült már, és, elvileg idén meg is tekinthetjük.

kalap-miss fisher-ozmonda-tangó.jpg

 

kalap-miss fisher-ozmonda.jpg

kalap-miss-fisher-ozmonda-part.jpg

kalap-miss phryne fisher-ozmonda.jpg

kalap-fejdísz-miss phryne fisher-ozmonda.jpg

 

Épp a második sorozatot nézem, és már csupán a karácsonyi kiadás van hátra, és nem kellett csalódnom! Méltóságos Miss Fisher épp oly huncut, sikkes, és magával ragadó, mint az első évadban. A csodálatos kosztümök pedig magukért beszélnek!

Gyer és kövess, katt ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr65243654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása