Hétköznapi Hercegnő
2012. július 14. írta: Ozmonda

Hétköznapi Hercegnő

Bejegyzés alcíme...

kalap+Duke+and+Duchess+of+Cambridge+attend+the+wedding+of+Emily+McCorquodale+to+James+Hutt+at+the+Church+of+St+Andrew+and+St+Mary,+Stoke+Rochford,+Lincolnshire2.jpg

Amióta tavaly áprilisban feleségül ment Vilmos herceghez, az angol trónörököshöz, Kate, reflektorfényben él. Címet is kapott: Ő Királyi Felsége Cambridge Hercegnője.

kalap-Jubilee Floatilla37.jpg

Érdemes megjegyeznünk, hiszen sokat fognak még találkozni vele ezen az oldalon. A legprominensebb személy, aki nemcsak tudja, hogyan viseljen kalapot, hanem, adott eseménytől függően hordja is. Bár megtehetné, hogy minden alkalomra más és más fejfedőt vesz, nem teszi, és majd nyomon követjük azt is, hogy a különböző eseményeken feltűnő kalapjai, mindig más benyomást keltenek, csupán az által, hogy más öltözethez viseli ezeket.

Tehát nem kell temérdek kalap ahhoz, hogy mindig elegánsak maradjunk. Csak jól meg kell választani azt a néhányat, melyet hordani szeretnénk!

kép: www.guardian.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr94656540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása