Nőnapi tanács: kérjen kalapot, és hálásak lesznek érte!
2017. március 08. írta: Ozmonda

Nőnapi tanács: kérjen kalapot, és hálásak lesznek érte!

 

Ó, a férjem már megint elfelejtette a nőnapot! Meg a születésnapom, meg a házassági évfordulónkat!

 

Ismerős, igaz? Valami mindig kimarad. De jó hír, hogy tehetünk ellene, mert van megoldás!

A pasik roppant egyszerűen működnek: ha szeretne tőle valamit, rágja a szájába! Nem utalgatni kell! Az először is elmegy a fülük mellett. Meg sem hallják. Ismételgetni kell, kezébe adni egy képet, elküldeni emilben, képpel együtt, időponttal együtt.

Oké, elismerem így nincs meglepetés, de lesz figyelem! És most őszintén,melyikre vágyik igazán? Arra, hogy legyen valami kétes Meglepetés, vagy legyen egy olyan napja a "Szőke Hercegével", amiben garantáltan örömét leli, hiszen nincs hibaszázaléka!

Még egy tipp!

Olyasmit kell kérni, amire álmában sem gondolt volna, így különösen hálás lesz Önnek a figyelméért, hogy kezébe adja azt a megoldást, amiről pontosan tudja, hogy nem tudta volna!

kalap-Franci telefonál a vágtán.JPG

Tehát érdemes például kalapot kérni a jeles eseményre, így Önnek lesz egy tökéletes kalapja, és ezzel tökéletes, és emlékezetes megjelenése, másodsorban rendkívül hálás lesz a párja, hogy nem kellett gyötrődnie, mivel is ajándékozhatná meg Önt!

Garantáltan jó napjuk lesz :-)

 

 

Üdvözlettel: Ozmonda

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr6012322183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása