Amit a divatról tudni kell
2012. július 13. írta: Ozmonda

Amit a divatról tudni kell

Amit a divatról tudni kell

 

Amit a divatról, főképp a legfrissebb divatról valójában tudni kell, az az, hogy lényegtelen. Mégpedig a legteljesebb mértékben.

Az emberek 95 %-a téved, és ez az élet legtöbb területéről elmondható. Ám a divatban érhető tetten igazán. Léteznek ugye az aktuális trendek, a nagy divatházak szezonális kollekciói, aminek van létjogosultsága, de nem követjük vakbuzgón egyiket sem. Mivel veszélyesek.

Példa: pár évvel ezelőtt, cirka két hónapig divat volt a farzseb mentes farmernadrág, csípőfazonnal. Mást sem lehetett kapni, akkor is, ha a nők nagyrészének előnytelen a csípőfazon, és még annyi könnyítés sem volt, hogy a farzsebek vizuálisan korrigálhatnák a hibákat, hiányosságokat. Plussz, a farzseb igen hasznos kis jószág, ezzel mindenki tisztában van. A kereskedelem mégis azt próbálta erőltetni, ami unpraktikus és még csúnya is.

Ha valaki stílusos szeretne lenni, az vegye a fáradtságot és legyen tisztában az aktuális trendekkel, és járjon mindig tíz lépéssel mögötte!  De a legfontosabb az, hogy adaptálja a saját alakjához, színeihez, stílusához, és akkor nem kell minden második héten vadonat új ruhatárat vennie.

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr434653382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása