Magyar Vágta 2012
2012. szeptember 19. írta: Ozmonda

Magyar Vágta 2012

Bejegyzés alcíme...

Magyar Vágta 2012

Lezajlott a Magyar Vágta, és eközben a Vegyél kalapot! Mutasd meg! kalapos felvonulás is. Nagyon jól éreztük magunkat, találkoztunk totyogókkal, kutyákkal, csak sajnok más kalaposokkal nem. Bár valahol a forgatagban nézték, hogy ki milyen kalapot visel, velük sem találkoztunk, pedig még az Állatkert felé is elsétáltunk. Sok pozitív visszajelzést és rengeteg kedves mosolyt kaptunk, ami nagyon jól esett, és megerősített minket abban, hogy jövőre is folytassuk küldetésünket, hogy népszerűbb legyen a kalapviselet.
Addig is néhány fotó az eseményről, a többit  pedig itt lehet megtekinteni:

kalap-hárman az úton.JPG   kalap-Timi.JPGkalap-karola póza.JPG   kalap-Franci telefonál a vágtán.JPGkalap-Anikó éa karola és autó.JPGkalap-Anikó a hídon3.JPGhárman a hídon2.JPG  kalap-eszter a tónál2.JPGkalap-Solvi a tónál.JPG    kalap-Eliza a tónál2.JPGkalap-kalaposok egymás közt.JPG   kalap-erő.JPG 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr474786562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása