A hír igaz!
2012. december 04. írta: Ozmonda

A hír igaz!

 

A britt királyi család sajtóirodájából, a Szt. James palotából érkezett a hír:

Cambridge hercege és hercegnője, vagyis William és Catherine, első gyermeküket várják! Catherine terhessége korai szakaszában van, ám pillanatnyilag a VIII:Edward kórházban van, mivel vészes terhességi hányástól szenved (hyperemesis gravidarum). Így egy darabig még a kórházban kell maradnia.

Kate épp szüleinél töltötte a hétvégét, Bucklebury-ben, amikor rosszul lett, és kocsival kórházba szállították. Az állapotos nők körülbelül 2%-a szenved vészers terhességi hányástól, aminek gyakran nem ismert az oka. Kate édesanyjától örökölte, épp ezért már korábban megalapította a HG (hyperemesis gravidarum) Alapítványt.

Természetesen nyomon követjük gyarapodásukat, mosolyaikat, és kíváncsian várjuk, hogy Catherine milyen sikkes kismama lesz.

Innen kívánunk nekik sok boldogságot és kitartást!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr434947269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása