Terveink a világvége után
2012. december 18. írta: Ozmonda

Terveink a világvége után

Bár közeleg az utolsó nap, mi, biztos - ami biztos előre mertünk tervezni.

Januárban esküvői kollekció fotózás.

Január-februárban indulnak a nemzetközi pályázatok, melyeken szeretnénk részt venni. Reményeink nincsenek, mert a nemzetközi porondon azért nem könnyű labdába rúgni.

Márciusban lesz a második Tavaszváró Kalapokommandó. Pontos időpontot még nem tudunk, mert szeretnénk, hogy a kommandósaink java része részt vegyen, de nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, valamint azért is érdemes jó időpontot találni, hogy minél többen el tudjanak jönni, természetesen kalapban.

Május - júniusban esküvői kollekció, nyári fotózás.

Beszámoló az Epsom 2013 május 31 -június 1. (május 31.) és az Ascot június 18 - 22. (Hölgyek Napja 20.) futamok megannyi kalapjáról.

Szeptemberben Vegyél kalapot! Mutasd meg! a Magyar Vágta záró napján, melyre szintén szeretettel várunk minden kalapos kedvű csatlakozót!

Januárig felkészülünk a következő szezonra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr394972330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása