Hogyan válasszunk kalapot 6. rész
2013. január 07. írta: PutzTimi

Hogyan válasszunk kalapot 6. rész

A választás nehézségei

A választás nehézségei

Az eladó általában tudja, hogy a választás egyik legfőbb nehézsége, az az, ahogy az ügyfél próbál.

"Megfelelő?", "Ez lesz az igazi!". Ilyen és ehhez hasonló megjegyzések azonban igen gyakran kísérnek olyan kalapot, ami valójában rossz választás. Amikor a vásárló tudja, hogy nem az adott kalap, ott kiderül, hogy az eladó cinikus, nemtörődöm. A megjegyzéseknek azokat a jó pontokat kell kiemelniük, amelyek felhívják a figyelmet a kalap legfőbb jellemzőire. Így megakadályozható a későbbi csalódás mind a vevő, mind a kalapos oldaláról.

Ha, az eladó megfigyeli a megfelelő a részleteket: mint a személyiség, alak, habitus, stb., ezzel a tudással, és jó ítélőképességgel, nemcsak a vevőket segíti, de hasznos abban is, hogy bizalmat sugall.


Egy jól öltözött hölgy vevőm, akire mindig öröm volt nézni, azt mondta egyik alkalommal:

"Én soha nem vásárolok semmit, csak akkor, ha érzem részemmé válik. Tehát jobban nézek ki vele, mint nélküle. Csak az én megjelenésemet kell hozzáadni. Ez főképp a ruhákra vonatkozik: az a jó, ha láthatóan jobban nézek ki, mint mások. Ez egy jó tesztkérdés, ha például kalapot próbálok: részemmé válik?”

Nincs két egyforma arc, nincs két egyforma személyiség.

Minden nő azt szeretné, ha a kalapja megkülönböztetné őt a többiektől.

Legyen így!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr195001386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása