Holnap lesz a napja
2013. május 10. írta: Ozmonda

Holnap lesz a napja

 

ll. Tavaszváró Kalapkommandó –  ll. Hungarian Hatwalk

 

Kedves Hölgyeim, Uraim, Kalappal és Anélkül sétálók, Játszótársak!


Az idén is megrendezzük a Tavaszváró Kalapkommandót, immár második alkalommal, ahol a hölgyek, urak, ifjak és idősebbek kalapviselési szokásait szeretnénk felfrissíteni.

Május 11-én kerül megrendezésre az idei séta. A Váci utca Vásárcsarnok felőli végétől indulunk, végig sétálunk a Váci utcán, majd az Andrássy utcán folytatjuk. Terveink szerint. De az is lehetőség, hogy visszafordulunk a Duna korzóra. Néha megállunk és fényképezünk, néha megállunk, és minket fényképeznek.
A délután egy órától, három (vagy négy, nem hagyjuk abba, csak mert lassan sétálunk) óráig tartó eseményre mindenkit szeretettel várunk!

 

Csupán egyetlen kitétel van: kalapot kell viselni! Lehet az bármilyen: lapos kalap, magas kalap, alap kalap, díszes kalap, egyszerű kalap, kerek kalap, szögletes kalap... Gombóc artúr után szabadon, akár csokoládékalap is!

Mi az Ozmonda Kalap Galériától szintén ott leszünk a legújabb kollekcióval, így senki sem érezheti magát árván! Persze jönnek majd barátok, és ismerősök, leendő barátok, és jövőbeni ismerősök.


Frizurát, kalapokat izzítani...!!

Tehát:

Kalapos felvonulás, kivonulás, kirohanás: VEGYÉL FEL KALAPOT!!!
Majd gyere el, mutasd is meg!
Mid van????
Florentin?
Statson?

Girardi?
Fiú/Lány?
Vagy..
Is!!
:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr315292501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása