Stílus, vagy sem
2014. január 26. írta: PutzTimi

Stílus, vagy sem

Bár elmondhatnám, hogy minden nő (minden férfi) tisztában van saját stílusával, rendelkezik megbízható stílusérzékkel. De nem tehetem. Van aki bele születik, és az anyatejjel szívja magába, van aki kőkemény munkával képes csak megszerezni, de megtanulja.

És van a maradék 80% aki nagyon kényelmesen elhiteti magával, hogy neki nem áll semmi jól, vagy nincs pénze, stb. Ezért vagyunk mi itt, hogy ezen a hozzálláson változtathasson.

"Divatok jönnek-mennek, de a stílus állandó" Ezt Coco Chanel mondta, és ebben sem tévedett. Szépen lassan, kis lépésekkel fogunk haladni, hogy a stílus leckék beivódjanak a hétköznapi gondolkodásba. Hogy mindenki tisztában legyen saját erősségeival, gyengéivel, tudja mit kell hangsúlyoznia, mit elfednie.

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr115781782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása