A nő titkai
2014. június 12. írta: Ozmonda

A nő titkai

 

Szerintem egyetérthetünk abban, hogy a modern nőnek fontos az ápoltság, az igényes megjelenés, a stílusos öltözködés. Direkt nem divatosat írok.

A személyünkhöz illő megjelenés, magabiztossá tesz, jó benyomást kelt. Az öltözködés, a megjelenés az egyik leghatásosabb kommunikációs eszközünk, ha…. a megfelelő ruhadarabokat viseljük. Az első benyomás a legfontosabb, és ez csupán három-négy másodpercig tart. Ennyi időnk van, nem több, és ha nem tökéletes a kép, később már nem nagyon tudunk változtatni. Hiába a tökéletes belső értékek, ha elhanyagoljuk külsőnket. A „csomagolás” fontosságát nem győzöm hangsúlyozni, hiszen a lehető legtökéletesebb összképet kell nyújtanunk. Nem magunk miatt – persze ez a legfontosabb, másodsorban a többi nő -, hanem, hogy a kiszemelt férfi szintén kiszemeljen minket. Az ördög és az Isten is a részletekben rejlik. Tehát megjelenésünk titka a részletek igényes kiválasztása. Ha minden a legapróbbakig stimmel, a megfelelő kiegészítők a helyükön, az összhang teljessé válik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr366296450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása