Hogyan váljunk stílusos nővé?
2014. június 13. írta: PutzTimi

Hogyan váljunk stílusos nővé?

 

Hogyan váljunk hát stílusos nővé?

 

Mi az a valami, ami meghatározza a stílust? Mi az a valami, ami kifejezi harmóniánkat önmagunkkal?

Meghatározó a az öltözködésünk, sminkünk, frizuránk, testtartásunk, gesztusaink. Ezen apróbb-nagyobb jelenségek együttes hatása az, ami jellegzetessé tesz bennünket. A környező világ ezekből a jelekből szűri le a csak ránk vonatkozó, szavakkal ki nem fejezhető „adatokat”. Ezek a csatornák közvetítik énünket a világ felé, és vonatkoztatnak vissza, hogy hogyan viszonyul hozzánk a környezetünk.

Valódi személyiségünk csak akkor tükröződik bennünk, ha külső és belső világunk összhangban van, és ezt kifejezésre is tudjuk juttatni. Ekkor mondhatjuk el magunkról, hogy stílusosak vagyunk!

Amikor azonban elbillen a mérleg, amikor éppen magunk alatt vagyunk, önbecsülésünk a padlón, akkor bizony ez a kép torzul, és eltér a valóságtól. Ilyenkor jöhet jól, ha eligazodunk a divat világában és mankót találhatunk benne magunknak. De ne essünk túlzásokba, ne a külvilág, a divat, a külsőségek határozzanak helyettünk, mert az már csak maszk, nem is szerep, amivel lehetetlen hosszútávon azonosulnunk!

A fenti esetben az a legcélszerűbb, ha időt szánunk magunkra és megpróbálunk objektíven a tükörben nézni, kívül és belül egyaránt. Ismerjük meg valódi lehetőségeinket, igényeinket, vágyainkat, ezek segíthetnek aztán, hogy a divat világából merítve ismét körvonalazzuk saját, egyedi stílusunkat, megmutassuk egyéniségünket. Figyeljük folyamatosan a visszajelzéseket, de legyünk kritikusak! Csak megbízható emberek, barátok visszajelzéseit vegyük figyelembe. Kisugárzásunk és harmóniánk pozitív visszhangot fog kiváltani környezetünkből, ami azonnal visszahat ránk és beindul a legjobb öngerjesztő folyamat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr136190733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása