Ozmonda - az elérhető luxus
2013. augusztus 19. írta: Ozmonda

Ozmonda - az elérhető luxus

Létfontosságú, hogy a mindennapjainka becsempésszünk időről-időre egy cseppnyi luxust!

Ahhoz, hogy megvalósíthassuk saját, 24 karátos világunkat, nem kell mást tennünk, mint az arany, vagy ezüst árnyalatait megfelelőképp kombináljuk erős színekkel, mint fekete, fehér, királykék, ciánzöld, stb. Lehet az egy alkalmi ruha, táska, boleró, vagy cipő. Ám a legerősebb hatást mégis a kalapokkal érhetjük el! Kiskalap, florentin, bármi ami a hangulatunknak épp megfelel, ám mégis megadja azt az utánozhatatlan pompát, amivel valóban különlegesnek érezhetjük magunkat. Igazi Hercegnőnek, akit tetőtől-talpig körbeleng a luxus.

Ezt fokozhatjuk azzal, ha összhangba hozzuk a tökéletes, finom sminket, kiegészítőket, frizurát, hogy így hirdethessük, lakosztályok, és vagyonok nélkül is mi magunk vagyunk az igazi Luxus!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr665467011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása