Viselünk kalapot, vagy nem viselünk kalapot?
2012. július 13. írta: Ozmonda

Viselünk kalapot, vagy nem viselünk kalapot?

Viselünk kalapot, vagy nem viselünk kalapot?

 

Nagyon sok hölgy ismerősünk bíztatott, amikor felmerült a kalap készítés, hogy gyerünk, legyen már valami, amitől divatba jön a kalapviselet, mert ők bizony nagyon szivesen viselnének kalapot, de addig nem mennek ki vele az utcára, amíg nem divat!

Kicsit hibásnak éreztük ezt a megközelítést, hiszen akkor lesz divat, ha minnél többen viselnek kalapot az utcán. Hogy a szófordulat megmaradjon.

Rengeteg fiatal lányon, fiún látni manapság kalapot, de csupán egyfélét. Ez pedig a trilby. Férfi kalap. Nem mintha a nőknek nem állna jól időnként egy-egy jól megválasztott férfi ruhadarab. Ám jeleznénk, hogy a női (és a férfi) kalapformák száma szinte számolhatatlan. Az egyhangúságot ebben az esetben nem tudjuk mire vélni. Hiszen hordják a kalapot, szinte mindenhova, minden alkalomra, igen, időnként olyankor is, amikor nem kellene. 

Az a kérdés, hogy akkor most akarunk kalapot hordani - mert, ugye a példa ezt mutatja - , vagy nem akarunk kalapot hordani - mert, ugye a példa ezt is mutatja - ?!

És a válasz...????

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr774645080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása