Kate és William kelet-ázsiai körutazása
2012. szeptember 09. írta: Ozmonda

Kate és William kelet-ázsiai körutazása

Szeptember 11-én indul a hercegi pár egy hosszabb kelet-ázsiai utazásra.

Feszült várakozás előzi meg az utazást. A hercegnő ruhatára az, mely jelentős találgatásokra ad okot. Jellemzően a meglátogatott országhoz igazítja öltözékét, és, ha teheti az adott ország, vagy vidék tervezőitől öltözködik.

Most több lehetőség is adódik:

Az egyik a szingapúri Benny Ong, aki divattervezőből művésszé avanzsált.  Ő tervezte a 2008-as pekikngi Olimpiai Játékok több uniformisát is. És azt sem szabad elfelejtenünk, hogy Lady Diana is kedvelte a tervező tuháit, 1983-ban többször is viselte öltözékeit.

Lehetőség még a szintén szingapúri születésű tervező, Ashley Isham, aki szívesen kombinálja amodern és a klasszikus vonalakat, és olyan ikonok viselik ruháit, mint például Angelina Jolie.

Egy másik valószínű választási lehet a Maláj születésű Bernard Chandran, akinek nem ismeretlen a királyi családok öltöztetése, hiszen a Maláj királyi és a Brunei szultán családjának is tervez. Ezért is nevezik a "Divat Királyának".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr24764626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása