Hogyan válasszunk esküvői fejdíszt és kiegészítőket
2013. május 20. írta: Ozmonda

Hogyan válasszunk esküvői fejdíszt és kiegészítőket

 

Az esküvői szezon javában tart már.

 

Mégis szeretnénk segítő jobbot nyújtani azoknak, akikben még dúl a kétség, és gyűlnek a megoldatlan kérdések. Ez minden menyasszonyra igaz. Sokak szerint a kiegészítő, kizárólag kiegészítő, valójában semmi jelentősége nincs, hogy mihez, hogyan választják.

Ebben nincsen igazuk! Van úgy, hogy egy egyszerűbb ruhához hatásosabb kiegészítő dukál, van amikor pedig ez, kifejezetten melléfogás lenne. Nézzük meg miért.

Az esküvőn az ifjú pár jelenléte hangsúlyos (optimális esetben), ezen belül, pedig az ara nagy napja ez. Ha nem most viselhet olyasmit, amire mindig is vágyott, akkor, mikor? Ehhez kell meglelni minden olyan kiegészítőt, ami kifejezi az ara jellemét, boldogságát, bohóságát, kihez mi illik.

Természetesen a ruha a legfontosabb tényező, ám ez is csupán egyvalamit fejezhet ki.Viselője egyéniségét! Ebben kell minden apró részletnek egyeznie: illenie kell a menyasszony jelleméhez. Épp ezért nem könnyű a választás, ha a készen kapható variációkbók kell választani. Igen csekély az esélye annak, hogy pont illik mindenhez, ruához, csokorhoz, menyasszonyhoz.

Lássuk a lehetőségeket:

- lehet venni ruhát, bérelni, készíttetni - ezt mindenkinek a lehetőségei adják

- a kiegészítők terén viszont ragaszkodjunk mindenképpen az egyénihez, mert ezt fogjuk őrizgetni, továbbadni, megmutatni, majd az unokáknak.

- a fátyol: apró, vagy madárfészek, uszályos-katedrál fátyol, vagy szétszedhető fátyol, hogy a vacsoránál máshogyan mutasson.

- a fejdísz: lehet egyszerű csipke, apróbb-nagyobb virágok, amiket mindig egyesével készítünk el (különleges technikával, sziromról sziromra, akár a ruha anyagából is), lehet markánsan extrém, vagy szolídan jelzés szerű, minden esetben a menyasszony álmait tekintjük mérvadónak, a ruha csak kapaszkodó!

- a kalap: lehet nagy karimás (vagy végletekig egyszerű ruhához, vagy óriás krinolinhoz), elegáns pillbox (a nadrágos, vagy kosztümös menyegzőkre), vagy teljesen egyéni, a képzelet szab csak határt - meg a fizika.

- a csokor: lehet ugyan valódi virág, ám az általunk készített csokrok, ha szintén a ruha anyagából készülnek, nincs idő, mi kifogna rajtuk, persze csak akkor, ha megfelelően bánnak vele!

Természetesen minden esetben tanácsadással egybekötve, hiszen a lehetőségekből ki kell hozni a maximumot. Sőt!

kalap-fejdísz-tüll rozetta-nautilus-ozmonda kalap-ozmonda.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr385305256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása