Kincsem Lovaspóló Fesztivál, június 8.
2013. május 25. írta: Ozmonda

Kincsem Lovaspóló Fesztivál, június 8.

Kincsem Lovaspóló Fesztivál

 

Idén, június 8-án szombaton, először kerül megrendezésre, a patinás Kincsem Parkban, a modern magyar lovaspóló indulásának 20. évfordulója alkalmából, hagyományteremtő céllal. A mérkőzéseken külföldi ( Blue Danube Polo Club, Szlovákia; Ascona Polo Club, Svájc), és magyar csapatok versengenek majd a Kincsem Kupáért, bemutatva így a sportágat a nagyközönségnek.

fot+-3.jpg

 

fot+-2.jpg

A Fesztiválon természetesen lesz VIP szektor is, ám a Családi szektor ingyenes, és számos remek szórakozási lehetőséget kínál: lesz kirakodóvásár, tombola, fellépők, és sok más meglepetés!

De, ami a legfőbb érekessége a renderzvénynek, hogy nem titkoltan célja a tradícionális megjelenés népszerűsítése, tehát a lovasversenyeken a hölgyek, urak igenis viseljenek kalapot! Épp ezért kalapversenyre is sor kerül, sok értékes nyereménnyel!

A részletes program megtekinthető a Kincsem Lovaspóló Fesztivál honlapján. Érdeklődők, lovakat, kalapokat kedvelők kalandra fel!

Képek forrása: La Estancia Polo Club

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr725317379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása