Emelt fővel
2013. augusztus 19. írta: Ozmonda

Emelt fővel

Mindenki megérdemli, hogy kitűnjön kissé a tömegből!

 

Épp csak kicsit kell különlegesebbnek lenni másoknál, ahhoz, hogy minden szem ránk szegeződjön. Lehet valaki vadóc, különc, elegáns, egy a lényeg: érezze jól magát a bőrében!

Egy picike változtatással máris másként tekintenek ránk, és valóban, hiszen mi is másként látjuk majd magunkat is és a minket körülvevő világot is. Az önbizalom építésével, ugyanis új távlatok nyílnak! Hogy mit tehetünk ezért? Íme pár ötlet, hogy egyéniségünket emelt fővel, bátran megmutathassuk mindenkinek:

Legyen színes: lehet a teljes öltözék gazdag pasztell színű, hiszen a pasztell árnyalatai nagyon jól kombinálhatóak egymással, ráadásul, most minden szín együtt is viselhető. Vagy lehet egy hangsúlyos primer színnel kiemelni valamit, így nem kell lemondani egyik kedvenc árnyalatunkról sem.

Viseljen valami feltűnőt: lehet ez egy merész színekben pompázó táska, vagy egy UV kék napszemüveg, egy extravagáns cipő, vagy egy izgalmas kalap. Ilyen kiegészítővel biztosan feldobható bármilyen hétköznapi öltözék. Ezekkel a trükkökkel akkor is kifejezhető az egyéniség, a pillanatnyi hangulat, ha nem mi vagyunk a legaktuálisabb trendek követői.

És miért is követnénk az aktuális trendeket, ha merészséggel, ötletekkel, vagánysággal garantálhatjuk a legstílusosabb, csak ránk jellemző megjelenést!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr575466975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása