Érzékeny önbizalom
2013. augusztus 19. írta: Ozmonda

Érzékeny önbizalom

Ilyenek vagyunk, mi, nők: érzékenyek, erősek, öntudatosak. Szeretjük, ha óvnak, féltenek minket, ha figyelmesek velünk, ha érzik és éreztetik velünk, hogy különlegesek vagyunk. Finomak, mint a frissen bimbózó virág szirmai. Tisztában vagyunk azzal, mit és hogyan szeretnénk, mi a legjobb nekünk.

De, számtalanszor tapasztalhattuk, hogy, ha nem saját habitusunknak megfelelően választunk, akkor az visszatetsző lehet. Ám, hogyha mi magunk biztosak vagyunk abban, mit szeretnénk, mi az amit szívesen viselnénk, ne hezitáljunk! Az ízlésesség keretein belül minden lehetőség megengedett!

És ne feledjük el az sem, hogy az elismerő pillantások legalább tíz centire felemelnek a föld fölé, és tíz centivel megnövelik a magasságodat, ezáltal kerülhetünk mindenki fölé!

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr955466985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása