A varázslat neve - sufnituning
2013. december 06. írta: PutzTimi

A varázslat neve - sufnituning

Amikor valami újat találok ki, a legelső ami beugrik, hogy mi kellene hozzá. Aztán realizálom, hogy mi az ami rendelkezésre állhat, és marad a végső, a valóság, ami megszerezhető itthon is.

És akkor jön a lehetőségek feltárása. Mivel kell megoldani, azt,amit máshol egyetlen mozdulattal elintézhetnek. Változatok egy témára: hol van? milyen messze? mennyibe kerül? postaköltség? stb. Aztán szűkítjük a kört, mi az ami belefér a megrendelő elképzeléseibe, és megfelel a szakma igényeinek.

Ilyenkor álmodozunk: milyen lenne bemenni egy boltba, leemelni a polcról ami kell. Ám bevallom, ez lenne az amit legkevésbé szeretnék. A kreativitásnak, legalábbis az enyémnek, kell az, hogy megkűzdjön az Ős kajánnal :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ozmonda.blog.hu/api/trackback/id/tr835679307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása